How to implement R shiny on Wordpress

Action creates insight

How to implement R shiny on WordPress

[Currently in Swedish, might change this later] Det kommer bli superspännande att ha bolagsanalyserna uppe på denna sida.

Shiny App Iframe

Det som är spännande med att ha denna hemsida blir att jag kan helt själv styra innehållet. Det som går att se i figuren ovan är en shiny app som utvecklats i programmeringsspråket R.

Jag tror att det vore helt grymt spännande. Det finns visserligen många bloggar där ute som har kopplingar till sparande, finans och ekonomi. Snart kanske det dyker upp ett gäng här!

Nedan kommer en figur med värdering som jag har gjort själv!

Shiny App Iframe

Uppdatering (2020-08-19): Under mars månad spenderade jag mycket tid på att skapa en ny app för att ha här på sidan. Slutresultatet blev en app som fungerar utmärkt för att scanna för intressanta bolag. Jag publicerade då en gif på min twitter hur denna ser ut, problemet är däremot att jag inte kan dela den då koden innehåller börsdata API nyckeln vilket inte får delas med obehöriga.

Mer information om kommande äventyr kommer senare.

Leave a Reply