Om Jakob

Statistisk- och finansiell analys

Jag är en student vid Linköpings universitet som studerar statistik och dataanalys samt nationalekonomi med finansinriktning. Det bästa som finns i världen är analys, närmare sagt statistisk- och finansiell analys.
Sommaren 2020 kommer jag att ta examen och efter det är jag en fri man som kan göra precis det jag önskar i livet.

Jag har både Twitter och Linkedin. Om ni är intresserade att ta kontakt med mig kan ni göra det där. Utöver det finns min kontaktinformation under kontakt. Kika även in min Github, där har jag mitt egenutvecklade R-paket borsdata.

Ödmjukhet och integritet tycker jag är väldigt viktigt. Bland annat jobbar jag med detta genom att lösa problem för andra. Ödmjukhet är ganska svårt att beskriva direkt, men det går att åstadkomma genom att hålla sig till sina principer oavsett vad som händer.

Det handlar om att bestämma själv om hur man vill vara mot andra människor. alla människor kan själva ta beslut över hur de själva vill leva sitt liv, därför tror jag att det är viktigt att varje person tar sitt ansvar över sitt liv. En väldigt bra video för att förstå mig är denna, som är skapad av Ray Dalio:

Videon handlar om hur vi människor kan lära oss utvecklas på bästa sätt genom en 5-stegs process. Ray Dalio är en stor förebild för mig och jag kan varmt rekommendera han även för dig!