Ännu ett bolag som kanske publiceras här på sidan: Corem Property group

Ännu ett bolag som kanske publiceras här på sidan: Corem Property group

27 januari, 2020 Bolagsanalyser Ekonomi 0

Triumfkortet för Rutger Arnhult, som är en storägare av fastighetsbolaget som har gått som tåget senaste året. I slutet av 2016 skrev jag en analys av företaget och troligen kommer även den analysen att publiceras här.

Eftersom jag inte riktigt vet hur mycket tid jag kan sätta av till att jobba med denna hemsida, så får jag avvakta med att ge besked. Tanken blir väl att jag allt eftersom kommer att släppa analyserna då jag känner mig nöjd med dessa.

En annan intressant fundering är hur pass interaktivt formatet kommer att vara. Det är lätt att kasta ihop en pdf med allt som alla redan vet, men det är sannerligen spännande att använda sig av ett interaktivt verktyg som t.ex. en shiny app. Antagligen är detta inget som är värt att fundera över när det kommer till fastighetsbolag, men annars är det troligen högst intressant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *